×

Regisztráció

Profil információk

Bejelentkezési adatok

vagy bejelentkezés

A keresztnév kötelező adat
A vezetéknév kötelező adat
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Az email cím kötelező adat
This email is already registered!
Robot detected, account not created.
A jelszó kötelező adat
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Jóvá kell hagyni a személyes adatok feldolgozását
Rossz email cím vagy jelszó

Zapana

A 2018 -ban alakított férfi divatmárka "fast fashion” -nek felel meg, és számos divat outfitet hoz létre, amelyek a hagyományos férfi divatot eredeti kiegészítőkkel kombinálják. A nem igazán szokványos és divatos daraboknak köszönheően keresi az ügyfeleit, és olyan férfiaknak ajánljuk, akik időtlenül és elegánsan akarnak öltözni, de ugyanakkor kötetlenek, egyediek, és kényelmesen akarják érezni magukat.

A Zapana az EU -ból származó gyátóit / beszerzőit keresi, családi vállalkozásokat, amelyek az üzleti etikát illetően követik a hagyományos gyártási folyamatokat. A Zapana kényelmet kínál, gondosan válogatott darabok formájában, amelyek könnyen kombinálhatóak, időtlenek és elegánsak.

Ombre

"Amikor az üzleti együttműködésből barátság lesz”

Az Ombre Clothing egy lengyel divatmárka, amelyet öt lengyel divat rajongó alapított még 2008 -ban. Kiskereskedőként indultak, akik férfi és női ruházatot kínáltak. Idővel azonban a márka fejlődött és nőtt. Így az Ombre úgy döntött, hogy teljesen megszűnteti a női szekcióját, és minden idejét a férfi divatnak szenteli. Ebben az időszakban születtek a legnépszerűbb termékek, amelyek még most is nem csak nálunk megvásárolhatóak. Ez a stílusos férfi márka a webáruházunk egyik fő pillére. Az egyediség, amely elsősorban a minőségi anyagokból és a különböző mintákból vagy színekből áll, tökéletesen ki van egészítve a modern autentikus megjelenés érdekében. Minden vásárló a márka eredeti divatának köszönhetően megtalálja a neki megfelelőt. Az Ombre -nak sikerült kínálatunkban szinte minden kategóriát elfoglalnia. A pulóverektől, jogger nadrágoktól és dzsekiktől egészen a férfi blézerekig és kabátokig.

Ha te is egyike azoknak vagy, akik tökéletesen illeszkedő zakót szeretnek, de egyben kényelmes darabra vágysz remek áron, akkor ez a márka remek választás! Egy másik nagyon tipikus szempont a slim fit szabás, amely nagy hangsúlyt fektet minden típusú alak előnyeire. Tehát, ha a városba mész, munkamegbeszélésre, színházba vagy vizsgára, akkor az Ombre egyértelműen a legjobb választás!

Many Mornings

Egy remek páros része, de mégis más - ez a Many Mornings zoknik legfőbb jellemzője. Némely valóban bolondos, némely kevésbé, de minden bizonnyal meggazdagítja a ruhásszekrényt, és a figyelem középpontjává kerül. A márkát Adrian Morawiak és Maciej Butowski alapították a lengyel Aleksandrów Łódzki városában. A családi hagyományt folytatják, Adrian szülei 25 éve gyártanak zoknikat. Mindig új és fantáziadús mintákat találnak ki, és minden termék árából 5% -ot jótékonysági célokra használnak fel és rászorult embereknek adományozzák.

Vasky

Cseh márka, amelyet 2016 -ban alapított Zlín -ben akkor tizennyolc éves Václav Staňek. Már középiskolás korában a kiváló minőségű cipők érdekelték. "Vasky a szívben és a lábon is" - ez a mottója. Egyszerű és éles vonalak, minimalista megjelenés és érdekes színkombinációk. A Vasky cipők tulajdonságait különösen az ország járó utazók fogják értékelni, de a világban sem vesznek el. Az örökös felfedezés vágya már a Vasky gyártásakor születik, így ő (a cipő) is körbe akarja járni a világot. Kalandok és remek élmények során megbízható társa lesz, bárhol is jár. A gyártó álma, hogy egyszer minden Vasky bejárja az egész világot. Honlapján ezért közzéteszi a Vasky tulajdonosok fényképeit Európa (világ) szerte.

Just Rhyse

Szórakozni és teljes egészében élvezni az életet, ez a Just Rhysa mottója. Ezt a márkát 2016 -ban alapította a DefShop, az egyik legnagyobb Berlin -i street és hip-hop üzlet. A Just Rhysa darabok nagyon színesek és összetéveszthetetlenek, látszólag összekombinálhatatlant kombinálnak össze. A márka nyitott az új emberek és kultúrák számára, és minden lehetőséget felhasznál.

Dangerous DNGRS

A Dangerous DNGRS -t 2016 -ban alapította Berlin -ben az egyik legnagyobb street és hip-hop üzlet, a DefShop. A célja egyszerű, lázadás. Nem erőszakos, de egyértelmű formában kompromisszumok nélkül próbálja kifejezni az élethez való hozzáállásukat - a kritikus kérdésekben reakciót, lázadást és gondolkodást akarnak provokálni. A márka provokatív és ellenzi a politikai, kulturális és médiaáramokat. Az egyéniség fontos számukra, a meghatározó színei a fekete, piros és olívazöld. A Dangerous DNGRS márka szorosan kapcsolódik a német hip-hop világhoz. Támogatja a fiatal tehetségeket és a jól ismert zenészeket is, különböző koncerteket és turnékat támogat.

Attention,

unfortunately our new system does not remember your old password, but do not despair!

Your new password will arrive in the e-mail.