Felhasználó

Zapana

A 2018 -ban alakított férfi divatmárka "fast fashion” -nek felel meg, és számos divat outfitet hoz létre, amelyek a hagyományos férfi divatot eredeti kiegészítőkkel kombinálják. A nem igazán szokványos és divatos daraboknak köszönheően keresi az ügyfeleit, és olyan férfiaknak ajánljuk, akik időtlenül és elegánsan akarnak öltözni, de ugyanakkor kötetlenek, egyediek, és kényelmesen akarják érezni magukat.

A Zapana az EU -ból származó gyátóit / beszerzőit keresi, családi vállalkozásokat, amelyek az üzleti etikát illetően követik a hagyományos gyártási folyamatokat. A Zapana kényelmet kínál, gondosan válogatott darabok formájában, amelyek könnyen kombinálhatóak, időtlenek és elegánsak.

Ombre

Öt lengyel divatrajongó története 2008 -ban kezdődött egy ötlettel. A kezdetektől fogva arra törekszenek, hogy minden férfi rendkívülinek érezze magát, így az elegáns, praktikus és magas színvonalú divat ötletét terjesztik. Elkezdték a legikonikusabb termékeik gyártását, és ezek most megvásárolhatod webáruházunkban.

Különösen értékeljük őket az egyediségük miatt, amely elsősorban a kiváló minőségű anyagok felhasználásában rejlik. Az apró részletekre és változatos dizájnra összpontosítanak. Ez lehetővé tette számukra, hogy hűek maradtak alapelveikhez és értékeikhez az évek során.

A tradicionális ruházat és kiegészítők kínálatába tervezőik a legújabb trendeket viszik. Remekül kombinálva őket te is tökéletesen kifejezheted személyiséged.

Felöltöztetnek mindennapi és rendkívüli eseményekre is. Jellemző számukra a slim fit szabás, amely tökéletesen kihangsúlyozza az atlétikai testtípusok előnyeit. Meríts ihletet, érezd jól magad, kombinálj és ötvözz.

Piazza Italia

Olaszország időtlen idők óta a divat központja, és a Piazza Italia
a hamisítatlan olasz temperamentumot tükrözi termékeiben. Minden, ami
elhagyja műhelyüket merész és stílusos.


Már 1993 óta öltöztet férfiakat és nőket világszerte. Az elmúlt
néhány évben, három mély megértéssel és világos vízióval
rendelkező fiatal vállalkozó kezdeményezésének köszönhetően a Piazza
Italia az egyik vezető divatruházat-gyártó vállalat, mely kedvező áron
kínálja termékeit. A Piazza ma széles üzlethálózattal
rendelkezik, melyek elsősorban a fő olasz tereken találhatóak. Innen
származik a név is, mert Piazza
olaszul teret jelent.

Kiválasztottuk számodra a legjobb darabjaikat a férfi divat
részlegből. Kiváló minőség és különböző minták széles választéka
verhetetlen áron gazdagíthatja így a te gardróbod is.

A Piazza Italia számára a divat a művészet, légy művész és alkosd meg saját stílusod.

Duo Men

A cipő készítés hagyományának központjától, a lengyel Kalwaria Zebrzydowska városából, 2012 óta friss szellő fúj a lábainkra. Csakúgy, mint minden tapasztalt cipész, a Duo Men is otthonra találtak itt, és gyönyörű kivitelezésű cipőket készítenek modern kivitelben. Cipőik összhangban vannak a jelenlegi divat trendekkel, de ugyanakkor követik a társadalmi események íratlan cipő szabályait is.

A pontos kivitelezésnek és a stílusok széles skálájának köszönhetően gazdagítottuk kínálatunkat kiváló minőségű bőr oxford cipőkkel, kényelmes mokaszin cipőkkel, nemő loafer cipőkkel, elegáns alkalmi és derby cipőkkel. Akár városba mész sétálni, bálba vagy esküvőre készült, a Duo Men -ben nem léphetsz mellé.

Válaszd e két kivételes cipőtervező munkáját, és lépj ki a sok esemény és élmény felé, amelyeket a bőrcipőkkel együtt meglátogatsz.

Urban Classics

E németországi divat specialisták küldetése az, hogy a férfiakat kiváló minőségű ruházatba öltöztessék fel. 2005 óta páratlan és univerzális darabjaikkal gazdagítják a világot.

Mindegyik kollekciójuk követi a divatipar jelenlegi trendjeit. Az eredetiség és kényelem fontos számukra, ezért biztos lehetsz abban, hogy a Urban Classics ruházatával jó kezekben leszel.

Azért választottuk ki őket, mert munkájukhoz rendkívüli anyagok használnak, amelyekből egyedi darabokat készítenek. Kínálatunkban található például szarvasbőr dzseki, steppelt széldzseki vagy galléros farmer bomber dzseki.

A széles választék rengeteg lehetőséget kínál. Meglátod, hogy a Urban Classics ruházat soha nem okoz csalódást.

Many Mornings

Egy remek páros része, de mégis más - ez a Many Mornings zoknik legfőbb jellemzője. Némely valóban bolondos, némely kevésbé, de minden bizonnyal meggazdagítja a ruhásszekrényt, és a figyelem középpontjává kerül. A márkát Adrian Morawiak és Maciej Butowski alapították a lengyel Aleksandrów Łódzki városában. A családi hagyományt folytatják, Adrian szülei 25 éve gyártanak zoknikat. Mindig új és fantáziadús mintákat találnak ki, és minden termék árából 5% -ot jótékonysági célokra használnak fel és rászorult embereknek adományozzák.

Attention,

unfortunately our new system does not remember your old password, but do not despair!

Your new password will arrive in the e-mail.