Újonc
Az elmúlt 2 évben itt elköltött pénz ≥ 0 Ft

  • kedvezmény a termékekre - 3 %

Bronz
Az elmúlt 2 évben itt elköltött pénz > 37 500 ft

  • kedvezmény a termékekre - 5 %
  • ingyenes szállítás 7000 Ft feletti rendelés esetén

Ezüst
Az elmúlt 2 évben itt elköltött pénz > 62 500 ft

  • kedvezmény a termékekre - 7 %
  • ingyenes szállítás 7000 Ft feletti rendelés esetén

Arány
Az elmúlt 2 évben itt elköltött pénz > 125 000 ft

  • kedvezmény a termékekre - 10 %
  • ingyenes szállítás 7000 Ft feletti rendelés esetén

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEKHEZ SZERETNÉL JUTNI A WAYFARER.HU OLDALÁN?

Regisztrálj, mert ez nem csak rendszeres hírleveleket jelent, ez egy életreszólló kedvezmény is egyben! Minden újonnan regisztrált vásárló automatikusan kedvezményezett lesz a webáruházunkban történő bevásárlások összege szerint. Minden vásárlást ugyanis nyilvántartunk és összesítjük. Minnél többet vásárolsz, annál magasabb kedvezményt kapsz. A hűséges vásárlóinkat három csoportra osztjuk:

MIT SZÓLNÁL AZ INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSHOZ?

Hogyan lehet számodra is a házhoz szállítás ingyenes? Nagyon egyszerűen! Elég hozzá annyi, hogy nálunk regisztrálsz és bejelentkezés után rendelsz legalább 37 500 Ft összértékben. Rendszerünk ezután automatikusan a bronz ügyfelek kategóriába helyez és nekik nálunk már soha többé nem kell a következő megrendelésekért szállítási költséget fizetni. Valamint további kedvezményekben is részesülnek, amelyeket senki sem nem vehet már el. A hűség velünk egyszerűen kifizetődő!

A HŰSÉGPROGRAM SZABÁLYAI

1. A program kizárólag regisztrált végső ügyfeleink számára elérhető. A végső ügyfél regisztrációját webáruházunkban való bevásárláskor lehet megtenni, a megrendelés leadása előtt.

2. Abban az esetben, ha ki szeretné használni hűségprogramunk előnyeit, minden megrendelését bejelentkezés után kell leadnia.

3. Leadott megrendelései árainak aktuális összegzését bejelentkezés után a "Megrendeléseim" részlegen találja.

4. A bronz, ezüst vagy arany ügyfél számlájának aktiválásáról e-mail-ben értesítjük Önt, s webáruházunkba való bejelentkezés után már automatikusan a kedezményes árak lesznek  az Ön számára láthatóak.

5. Fenntartjuk a jogot hűségprogramunk szabályainak s jutalmainak bármilynemű megváltoztatására.

A regisztrálás által nem csak tökéletesen átlátod majd megrendeléseid s a készülő akciókról és kedvezményekről is első kézből kapsz majd információkat, hanem előnyös áron is vásárolhatsz be.

A hűség kifizetődő!

ÚJ ÜGYFÉL

Üdvözölunk a Wayfarer családban! Minden újonnan regisztrált vásárló automatikusan 3% -os kedvezményel vásárol nálunk. Minden webáruházunkban leadott megrendelést ugyanis nyilvántartunk és összeadunk. Amint a megrendeléseid összege meghaladja 37 500 Ft -ot, azonnal brozn ügyfelünk leszel. Több pénzt költeni, kifizetődő!

BRONZ ÜGYFÉL

A bronz ügyfél világ kedvezményei 37 500 Ft összvásárlás után aktiválódnak. Ennek köszönhetően 5% kedvezményt kapsz minden áron kapható termékre, és ingyenes házhoz szállítást 7000 Ft feletti megrendelés esetén.

EZÜST ÜGYFÉL

Az ezüst ügyfél világ kedvezményei 62 500 Ft összvásárlás után aktiválódnak. Ennek köszönhetően 7% kedvezményt kapsz minden áron kapható termékre, és ingyenes házhoz szállítást is 7000 Ft feletti megrendelés esetén.

ARANY ÜGYFÉL

Az arany ügyfél világ kedvezményei 125 000 Ft összvásárlás után aktiválódnak. Ennek köszönhetően 10% kedvezményt kapsz minden áron kapható termékre, és ingyenes házhoz szállítást is 7000 Ft feletti megrendelés esetén.

Search engine powered by ElasticSuite