Olyan terméket kaptam, mely mérete nem felel meg. Mi a teendő?

Néha ez is előfordül, de ilyenkor biztosan nem kell pánikolni. A használatlan terméket 30 napon belül az átvétel után visszaküldheted és mi kicseréljük más méretre. Termék csere esetén a szállítást mi rendeljük és mi is áljuk a szállítási költségeket is.

Mi a teendő, ha ki szeretném cserélni a megrendelt terméket?

Valamilyen probléma akadt és te nem vagy megelégedve a termékünkkel? Ha bármilyen oknál fogva a termék nem tetszik vagy nem felel meg, a kézhezvételt követő 30 napon belül ingyenesen kicserélheted.

A csere folyamata valóban pofon egyszerű!

  1. Rendelj ingyenes cserét itt.
  2. A terméket csomagold vissza, hogy a szállítás folyamán ne sérüljön meg és a csomagba tedd bele a kitöltött reklamációs űrlapot is.
  3. Amint visszaigazoljuk az új termék kiszállítását, a futár házhoz szállítja az új terméket és a csomagokat csak egész egyszerűen kicserélitek.

A visszaküldött termék árát igyekszünk visszautalni a megadott számlaszámra minnél hamarabb, legkésőbb azonban 30 napon belül a reklamáció beigazolása után. Ha a visszaküldött termék ára miatt a többi termék összege nem haladja meg a 23500 Ft-ot, akkor a visszaküldött termék árából le lesz vonva a postaköltség díja, mely eredetileg ingyenes volt. A visszaküldött terméknek sértetlennek kell hogy legyen, nem szabad hogy használat jeleit viselje.

Csak olyan terméket lehet visszaküldeni, mely eredeti állapotban van és nem viseli használat nyomait. A visszaküldött csomagnak kell tartalmaznia a kitöltött reklamációs űrlapot.
Az ingyenes termék csere csomagját a GLS futárszolgálat futára szállítja ki és biztos lehetsz benne, hogy a kérelmed fogadása után mihamarabb küldjük.

Kérdésed vagy kétséged akadt vagy csak egész egyszerűen inkább telefonon keresztül szeretnéd a cserét lebonyolítani? Ezen a telefonszámon +36 16 777 643 rendelkezésedre álunk és nagyon szívesen segítünk.

Az ingyenes termékcsere feltételei

A terméket egészben kell visszaküldeni és nem szabad hogy használat vagy mosás jeleit viselje. Ez a szolgáltatást kizárólag azon vásárlók számára van, akik méretet szeretnének cserélni, vagy akik károsult terméket kaptak, vagy olyan vásárlók számára akik véletlenül más termékek kaptak mint amit rendltek.

Alsóneműt nem lehetséges higiéniai okok miatt kicserélni és visszaküldeni sem.

Search engine powered by ElasticSuite