A csere ingyenes

Olyan terméket kaptam, mely mérete nem felel meg. Mi a teendő?

Néha ez is előfordül, de ilyenkor biztosan nem kell pánikolni. A használatlan terméket 14 napon belül az átvétel után visszaküldheted és mi kicseréljük más méretre. Termék csere esetén a szállítást mi rendeljük és mi is áljuk a szállítási költségeket is.

 

Mi a teendő, ha ki szeretném cserélni a megrendelt terméket?

Valamilyen probléma akadt és te nem vagy megelégedve a termékünkkel? Ha bármilyen oknál fogva a termék nem tetszik vagy nem felel meg, a kézhezvételt követő 14 napon belül ingyenesen kicserélheted.

A csere folyamata valóban pofon egyszerű!

1. Rendelj ingyenes cserét itt csere.wayfarer.hu.
2. A terméket csomagold vissza, hogy a szállítás folyamán ne sérüljön meg és a csomagba tedd bele a kitöltött reklamációs űrlapot is.
3. Amint visszaigazoljuk az új termék kiszállítását, a futár házhoz szállítja az új terméket és a csomagokat csak egész egyszerűen kicserélitek.

Csak olyan terméket lehet visszaküldeni, mely eredeti állapotban van és nem viseli használat nyomait. A visszaküldött csomagnak kell tartalmaznia a kitöltött reklamációs űrlapot.
Az ingyenes termék csere csomagját a GLS futárszolgálat futára szállítja ki és biztos lehetsz benne, hogy a kérelmed fogadása után mihamarabb küldjük.

Kérdésed vagy kétséged akadt vagy csak egész egyszerűen inkább telefonon keresztül szeretnéd a cserét lebonyolítani? Ezen a telefonszámon +36 16 777 643 rendelkezésedre álunk és nagyon szívesen segítünk.

 

Az ingyenes termékcsere feltételei

A terméket egészben kell visszaküldeni és nem szabad hogy használat vagy mosás jeleit viselje. Ez a szolgáltatást kizárólag azon vásárlók számára van, akik méretet szeretnének cserélni, vagy akik károsult terméket kaptak, vagy olyan vásárlók számára akik véletlenül más termékek kaptak mint amit rendltek.

Alsóneműt nem lehetséges higiéniai okok miatt kicserélni és visszaküldeni sem.

 

Mi a teendő, ha vissza szeretném küldeni a megrendelt terméket? 

Nem felel meg a megrendelt termék az elvárásaidnak? Ilyen esetben a terméket vissza lehet küldeni 14 napod belül az átvétel után ok megadása nélkül. Elég, ha a sértetlen és nem használt terméket visszaküldöd ezzel az űrlappal együtt és mi visszaküldjük az árát. A szállítási költségeket mi áljuk. 

INGYENES VISSZAKÜLDÉS FOLYAMATA:

  1. Rendeld meg a GLS futárát itt. A megadott címen felveszi a csomagot. 
  2. Kérjük, hogy a gondosan becsomagolt sértetlen termékhez tedd hozzá ezt a kitöltött űrlapot is.
  3. Amint a csomag megérkezett a reklamációs osztályunkra, a pénz vissza lesz utalva a számládra. 

A pénzt igyekszünk visszautalni minnél hamarabb, legkésőbb azonban 30 napon belül a kérvényed beigazolása után. A visszaküldött terméknek sértetlennek kell hogy legyen, nem szabad hogy használat jeleit mutassa.

Alsóneműt nem lehetséges higiéniai okok miatt kicserélni és visszaküldeni sem.

wayfarer