Hűségprogram

REGISZTRÁLJ MOST

Állandó kedvezményekhez szeretnél jutni a Wayfarer oldalán?

Regisztrálj, mert ez nem csak rendszeres hírleveleket jelent, ez egy életreszólló kedvezmény is egyben! Minden újonnan regisztrált vásárló automatikusan kedvezményezett lesz a webáruházunkban történő bevásárlások összege szerint. Minden vásárlást ugyanis nyilvántartunk és összesítjük. Minnél többet vásárolsz, annál magasabb kedvezményt kapsz. A hűséges vásárlóinkat három csoportra osztjuk:

 

KEZDŐ

Üdvözölunk a Wayfarer családban! Minden újonnan regisztrált vásárló automatikusan 3% -os kedvezményel vásárol nálunk. Minden webáruházunkban leadott megrendelést ugyanis nyilvántartunk és összeadunk. Amint a megrendeléseid összege meghaladja 23 070 Ft / 80 EUR -ot, azonnal brozn ügyfelünk leszel. Több pénzt költeni, kifizetődő!

 

BRONZ ÜGYFÉL

A bronz ügyfél számláját a 23 070 Ft / 80 EUR összesített összeg elérése után aktiváljuk, s az ezt követő bevásárlások során 5%-os állandó jellegű árengedményben részesül minden termékünkre.

 

EZÜST ÜGYFÉL

Az ezüst ügyfél számláját a 57 670 Ft / 200 EUR összesített összeg elérése után aktiváljuk, s az ezt követő bevásárlások során 7%-os állandó jellegű árengedményben részesül minden termékünkre.

 

ARANY ÜGYFÉL

Az arany ügyfél számláját a 115 330 Ft / 400 EUR összesített összeg elérése után aktiváljuk, s az ezt követő bevásárlások során 10%-os állandó jellegű árengedményben részesül minden termékünkre.

 

A HŰSÉGPROGRAM SZABÁLYAI

1. A program kizárólag regisztrált végső ügyfeleink számára elérhető. A végső ügyfél regisztrációját webáruházunkban való bevásárláskor lehet megtenni, a megrendelés leadása előtt.

2. Abban az esetben, ha ki szeretné használni hűségprogramunk előnyeit, minden megrendelését bejelentkezés után kell leadnia.

3. Leadott megrendelései árainak aktuális összegzését bejelentkezés után a "Megrendeléseim" részlegen találja.

4. A bronz, ezüst vagy arany ügyfél számlájának aktiválásáról e-mail-ben értesítjük Önt, s webáruházunkba való bejelentkezés után már automatikusan a kedezményes árak lesznek  az Ön számára láthatóak.

5. Fenntartjuk a jogot hűségprogramunk szabályainak s jutalmainak bármilynemű megváltoztatására.

A regisztrálás által nem csak tökéletesen átlátod majd megrendeléseid s a készülő akciókról és kedvezményekről is első kézből kapsz majd információkat, hanem előnyös áron is vásárolhatsz be.


A hűség kifizetődő!

REGISZTRÁLJ MOST