Kezdőlap
Felhasználó

Kiválasztottunk Ön számára a felgontosabb pontokat, melyek a megrendeléssel kapcsolatosak. A teljes általános szerződési feltételek itt találhatja meg.

Bevezető rendelkezések

A következő feltételek vonatkoznak a vásárló által minden leadott megrendelésre a webáruházban @domian, és aprólékosan meghatározzák a vásárló és eladó jogait és kötelezetségeit. Minden feltétel, ami a szerződésben szerepel, összhangba van hozva a Cseh Köztársaság jogrendszerével. Ha a szerződő fél egyben a fogysztó is, akkor a feltételeket a Polgári Törvénykönyv 89/2012 –es törvénye szabályozza, valamint a 643/1992 függelék - a fogyasztói jogok védelmének törvénye. Ha a szerződő fél nem a végső ugyfél, akkor a feltételeket a Polgári Törvénykönyv 89/2012 –es törvénye szabályozza.

Elválaszthatatlan része ezeknek az általánok szerződési féltételeknek a szállítási feltételek és a reklamációs rend is.

Forgalmazó:

cégnev: X-Trader.cz, s.r.o.
székhely: Na Nábřeží 1459/8a, 736 01 Havířov - Město, CZ
telefonszám.: +36 306 555 747
e-mail: info@wayfarer.hu
cégjegyzékszám: 278 55 660
adószám: CZ 278 55 660

Az eladó X-Trader.cz s.r.o. az fenti iktatószámon törzskönyvezett a cégjegyzékben az Ostavai Helyi Bíróság vezetősége által, C 31830. 

 

Adatvédelem

A szémélyes adataid számukra rendkívül fontosak. Az adataid feldolgozásakor ezért az Általános adatvédelni rendelettel elveivel öszhangban dolgozunk, azaz a GDPR-rel. Több információt az adatvédelemmel kapcsolatban ITT találhatsz.

Fogalmak

Fogyasztói szerződés

Az adásvételi szerzõdés, szerződés a műalkotásról és más szerződések a felhasználói szerződések közé tartoznak, ha az egyik oldalon a vásárló van a másik oldalon pedig az eladó.

Forgalmazó

Az X-Trader.cz s.r.o. ha elfogad egy szerződést, akkor az üzleti tevékenysége részeként teljesíti a rá vonatkozó feltételeket.

Vásárló - fogyasztó

A vásárló – fogyasztó egy olyan személy, akire szerződés kötéskor nem vonatkoznak üzletkötő vagy más vállakozói tevékenységek.

Vásárló – nem fogyasztó

Vásárló – nem végső fogyasztó, olyan személy, akire a szerződés kötésekor vonatkoznak az üzletkötő vagy más vállakozási tevékenységek.

 

Megrendelés módja

Minden rendelés leadásával, a vásárló elfogadja az itt megfogalmazott felhasználási feltételeket, miközben a megrendlést többféle módon is le lehet adni.

Lehetséges megrendelések

Megrendelés kötelező adatai

  • Számlázási adatok (kötelező adat) – keresztnév, vezetéknév, teljes cím
  • Szállítási cím (nem kötelező adat) – keresztnév, vezetéknév, teljes cím
  • Kapcsolat (kötelező adat) – email cím, telefonszám
  • Termék (kötelező adat) – név, mennyiség, illetve más adat, mely szükéges a megrendelt termék felismerésére (méret, szín, stb.)
  • Szállítási és fizetési mód (kötelező adat) – utánvét vagy személyesen
  • Kiegészítő információk (nem kötelező adat) – megjegyzések a megrendeléshez

 

Fizetési módok

  • Utánvét - az áru átvételkor kell kifizetni a szállítónak készpénzben vagy hitelkártya vagy bankkártya használatával
  • Személyes átvételkor az átvevőhelyünkön - fizetni készpénzben vagy hitelkártya vagy bankkártya használatával

Számla

A számlát a megrendeléséhez elektronikus formában fogja megkapni a megadott e-mail címre ugyanazon a napon, mikor a termék ki lesz szállítva. Ha szeretné a számlát eredeti, nyomtatott formában is, kérjük, hogy kérést továbbítja az alábbi e-mail címre: info@wayfarer.hu és a számla hozzá lesz csatolva a megrendelt termékekhez.

Az elektronikus szálma megfelel a törvénynek, mely ezeket a kötelezetségekket szabályozza – tartalma a 235/2004 törvény szerint (§ 28) az általános forgalmi adóról, illetve a 536/1991 törvény a könyvelésről.
Posíláním daňových dokladů v elektronické podobě jsme se připojili ke společnostem, které se tímto krokem snaží přispět k ochraně životního prostředí.

Az elektronikus számlák kiállításával csatlakoztunk azokhoz a cégekhez, mely ilyen módon is hozzájárulnak a környezet védelméhez. 

Kérjük, hogy a számlát gondosan őrizze meg, mert általában garancialevélként szolgál a megvásárolt termékhez. A számlát megtalálja a felhasznállói profilban is, miután regisztrált a @domain_link, innem bármikor újra kinyomtathatja.

 

Nem teljes megrendelés kiszállítása

Ha véletlenül nem leszünk képesek a teljes megrendelést kiszállítani, akkor ebben az esetben a megadott telefonszámon fel veszük önnel a kapcsolatot, legkésőbb a megrendelést követő napon. Ha ez valamiért nem sikerül, azonal egy információs e-mailt küldünk. Ha 24 órán belül nem kapunk választ, a nem teljes megrendelést kiszállítjuk és a postaköltség ingyenes lesz. Ha így a megrendelés nem fel meg az elképzelésének, akkor nem kell hogy átvegye, vagy a mi költségünkre küldje vissza.

A szerződés lemodása

A vásárló a termék átvételétől számított 14 napon belül jogosult indoklás megadása nélkül kihátrálni a megrendeléstől. Ebben az esetben a nem károsult terméket és a kitöltöt űrlapot küldje vissza erre a címre: Reklamáció, Wayfarer.hu, Postafiók 1395, Budapest 1464, Magyarország.

Alsóneműt nem lehetséges higiéniai okok miatt kicserélni és visszaküldeni sem.

Adatvédelem

A fogyasztókról szóló információk a Cseh Köztársaság jogai alapján, különsöképp a 101/2000-es függelékben foglaltakra, a személyes adatok jogok szerint kerül megőrzésre. A fogyasztó összes személyes adata bizalmas és harmadik fél számára csak kivételes esetben vannak továbbítva és csak olyan formában, mely öszhangban van a szerződéssel. A fogysztó egyetért azzal, hogy a szükséges adatok, tehát a címe és az elérhetősége, továbbítva lesz a futárszolgálatnak, kizárólag arra a célra, hogy a megrendelés sikeresen ki legyen szállítva.

A fogyasztó továbbá egyetért azzal, hogy 14 napon belül a megrendelése után, a Heureka.cz webáruház kérdőíve lesz neki elküldve. Így nyilvánosan is kiértékelheti a megelégedetségét illetve megelégedetlenségét a vásárlással és tapasztalatát megoszthatja másokkal is.

Kedves vásárló, kérjük figyeljen oda a csomag súlyára, mely nem haladhatja meg a 2 kg-t. Ha a csomag nehezebb mint 2 kg, akkor meg kell mondani a posta munkásának, hogy a 94-es Budapesti póstán kell hagyni a csomagot. Ha lehetséges, akkor kérjük, hogy egy megjegyzés formájában ezt tüntesse fel a csomagon is nagy betűkkel (ellenkező esetben lehetséges, hogy a csomag automatikusan vissza lesz küldve).

Előre is köszönjük

 

Záró rendelkezések

Ezek az általános szerződési feltételek 2014 január 1 –től érvényesek és érvényteleníttik az összes eddigi rendelkezést a termékek megrendelésével kapcsolatban.Společnost X-Trader.cz s.r.o. si vyhrazuje právo na změny těchto obchodních podmínek bez předchozího upozornění.

Az X-Trader.cz s.r.o. fenttartja a jogát, hogy ezeket az általános szerződési feltételek megváltoztathatja anélkül, hogy erre előre figyelmeztetne.

Attention,

unfortunately our new system does not remember your old password, but do not despair!

Your new password will arrive in the e-mail.