Miért Wayfarer?

Eleged van a zsúfolt webáruházokból, csalóka kedvezményekből és drága márkákból

Akkor itt jó helyen jársz. Mert mi itt a Wayfarer -nél széleskörű, intelligens férfi divat ajánlatot készítettünk számodra verhetetlen áron.

Nálunk nincs hely azok számára, akik hajlandók fizetni a hirdetési helyért. Csak azokat választjuk ki, akik hasznos és hozzáadott értéket képviselnek vásárlóink számára.

Gondoskodunk arról, hogy mindenből pontosan annyi legyen, amennyi kell, hogy a kínálatunk egyszerű és áttekinthető legyen, hogy könnyen megtaláld mindazt, amit keresel.

Sok pénzt költesz ruhára, és soha nincs mit viselned?

A kínálatunkat az minimalista ruhásszekrény elveire építettük, amelyet most megnyitunk számodra. Alapvető basic darabokat tartalmaz, amelyeket sokféle módon össze lehet kombinálni. Minimális erőfeszítéssel olyan outfiteket allíthatsz össze, amelyek sikeret jelentenek olyan fontos eseményeken, mint például állásinterjú, esküvő vagy első randevú.

Próbafülke a nappalidban?

Időt és energiát takaríthatunk meg számodra, nincs több zsúfolt bevásárlóközpont, szűk próbafülke vagy vonakodók és tanácstalan értékesítési asszisztens. Válassz bármit, rendeld meg és legyen a próbafülkéd az otthonod kellős közepén. Ha valami nem megfelelő méretű, akkor ezt a terméket egyszerűen és gyorsan kicseréljük. Nézd meg, hogy hogyan működik nálunk a csere.

Szeretnéd megtalálni a saját öltözködési stílusod?

Összeállítottunk számodra egy egyszerű útmutatót, hogy ezt hogyan lehet elérni. A mi megközelítésünket free-style eleganciának nevezzük, amelyet a saját Zapana ruházati kollekciónk képvisel.

Wayfarer közösség

Biztosíthatunk, mert biztosak vagyunk abban, hogy mindig számíthatsz ránk, hogy bármikor ránk támaszkodhatsz, az életed bármely szakaszában vagy éppen. Ezért hoztuk létre az egyedi partner programot olyan előnyökkel, amelyek még élvezetesebbé teszik a vásárlást. Iratkozz fel az első rendelésed előtt, és azonnal élvezheted a kedvezményeket és ingyenes szállítási szolgáltatásainkat.

Kelj velünk a divat útjára, mi örömmel elkísérünk.

Értékeink

Időtlenség

Az alap darabjaink állandó kínálata egy hagyományos férfi ruhásszekrényen alapul. A divat kiegészítők és stílusok ötletes kombinációjának köszönhetően időtlen outfiteket állítunk össze, amelyek remek választás minden modern férfi számára generációkon át.

Csapat

Lelkesedéssel teli és motivált CSAPAT vagyunk, a munkánkat imádjuk és az emberek és divat iránti szeretet a mindenünk. Tiszteletben tartjuk és nagyra értékeljük egymást, tisztességesek vagyunk, bízunk egymásban, együttműködünk és összetartunk. Van humorérzékünk, és gyakran együtt töltjük az időt a munkahelyen kívül is. Ez betekintést nyújt erőfeszítéseink hatására, mind az egész csapatra, mind egyes tagjaira.

Bizalom

Kínálunkban tisztességes terméket találhatóak verhetetlen áron. És ugyanúgy, ahogy gondosan kiválasztjuk a termékeket, gondoskodunk rólad is. A kapcsolatok valóban fontosak számunkra. Minden problémát aktívan próbálunk megoldani, és megoldásokat javasolunk. A kulcs a bizalom, amelyet tisztelettel, gondoskodással, partner programokkal és értékteremtéssel igyekszünk építeni. Biztos lehetsz abban, hogy hosszú távon támogatni fogunk. Megmutatjuk a legjobb divatos darabokat, és csak rajtad múlik, melyeket választod ki.

Search engine powered by ElasticSuite